Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, всі ми надто багато часу приділяємо дискусіям на тему де пригожин, убили його чи він десь сховався, коли буде наступний заколот, що сказав лавров і путін, куди що прилетіло на території росії. Насправді ж, стверджує він, треба думати про те, як зробити санкції дієвими та розколоти еліти, щоб вони прибрали путіна.

«путін і все оточення чудово розуміють, що, щойно в України з'являться якісь далекобійні ракети, їх нічого не зупиняє запустити вже якимось російськими містами. Тут іде війна, око за око», - зазначає Дмитро Гудков.

Проте, пояснює він, приліт, умовно кажучи, якоїсь ракети, навіть ураження якоїсь мети глобально не змінює картинку. За словами політика, пропаганда всередині це відпрацьовуватиме як те, що ось на них нападають і це навіть не Україна, а НАТО, а тим, хто сумнівається, пояснять, що саме тому путін і почав своє «сво», інакше було б ще гірше.

«Ракети можуть прилітати до різних міст (ред. – росії), і влада розумітиме, що війна приходить на їхню територію. Але без того, щоб путіна знесли свої ж, нічого не станеться, тому що грошей багато і він може продовжувати війну скільки завгодно, навіть якщо ракети прилітатимуть», - підсумовує Дмитро Гудков.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жаліло розповів, чи пристосувалася українська економіка вже до умов війни.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як повинні працювати антикорупційні органи.