Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку блогера, можна спокійно розраховувати, що після деокупації Криму і Донбасу значна частина людей інтегрується в Україну, це не проблема, хоч України там не було й багато років. Як він пояснює, всі люди адекватні, ми всі знаходимося в одному інформаційному полі, навіть в окупованих містах є доступ до інтернету, аби спостерігати за подіями, що відбуваються.

«Тому я не думаю, що будуть якісь проблема. Тим паче, що немає страшнішого бандерівця, ніж донецький або кримський. Я впевнений, що після деокупації із тими, хто активно займав позицію і допомагав ворогу, ми розберемося, нам не потрібна буде допомога прокурорів або суддів», - стверджує Майор Чорнобаєв (Вольнов).

Як зазначає пранкер, узагалі краще, аби всі ватники, колаборанти і зрадники повтікали собі в росію, аби ми навіть не марали руки об них. До того ж, додає він, всі прекрасно знають, хто у чому був замішаний і задіяний, є сайт «Миротворець», тому ніхто не зможе заперечити свою участь.

«Якщо людина взяла до рук зброю, якщо вона встала на блокпост або була у цих патрулях, все, вона має за це відповідати або по закону, або по розумінню життя», - підкреслює Майор Чорнобаєв (Вольнов).

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стелла розповіла, що буде з польсько-українськими відносинами.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як фізично можна влаштувати вибори в Україні у часи війни.