Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Кордони білорусі. Є така новина, що зараз там відбувається посилення кордону, підганяється техніка, і навіть говорили у соцмережах про те, що можливі обстріли з території білорусі центральних регіонів України. Я так розумію, буде йтися більше про Київщину. Чи є загроза обстрілу у жовтні з боку білорусі?

Погрози будуть, лякати будуть, але фактично саме у жовтні я не бачу, що загрози будуть. Хоча наміри атакувати Україну є, завдати повторний удар. Зараз я відчуваю, що вони ніби як збирають сили, накопичують зброю, це багато-багато дронів, це як дощ, запустити ракетами, обстріляти.

Які області тобі фонять?

На Київ у них буде спроба запустити відразу багато. Те, що буде летіти, я відчуваю і дрони, і ракети. Вони хочуть виготовляти якісь ракети швидше, тому що ми зараз також плануємо впровадити будівництво заводів, виготовлення зброї у своїй країні.

Популярні новини зараз
Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..." "Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

І вони хочуть випередити нас, якомога швидше натягнути зброї, випередити ці наші плани, які ми маємо застосувати трошки пізніше, десь навесні, я думаю, потрохи будемо починати. Тому у них шанс восени, взимку і до весни.

Взагалі от зараз починається жовтень, усі знають, що це відкриття і активація темних енергій, темних сил і фінансових потоків. Тобто для України будуть якісь фінансові, економічні підйоми, можливо, гучно я кажу, але прорватися, домовитися, якісь контракти підписувати для фінансового благополуччя країни можливі шанси будуть. І у плані зброї також починати потрібно зараз, не чекати, домовлятися про зброю.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг повідомила, що на окупованій Херсонщині справи поки що погані, але Запорізький напрямок нас дуже скоро дуже порадує.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, коли Україна отримає ATACMS.