Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Один зі складних аспектів ми будемо проходити у позиції Сатурну до Сонця у гороскопі України. Це у нас і жовтень, і листопад, точні аспекти у нас будуть 12 жовтня, 27 листопада. Сонце в гороскопі держави, у натальній карті – це правитель, президент, верхівка влади, а Сатурн – планета обмежень, певних складнощів.

Тому на фоні соціального процесу я також бачу показники певної кризи у верхівках владі. Це складний етап для президента, одразу можу сказати. Складний і в плані навантаження, і в плані внутрішньої боротьби, і це навіть складний період психологічного здоров’я.

Я думаю, що будуть зміни, будуть серйозні кадрові зміни. Знову ж таки, під затемнення це все можна очікувати. Це ближче до місячного затемнення, я так думаю, тобто кінець жовтня. Знову ж таки всі ці показники говорять про те, що зараз потрібно зупинитися, провести певний аудит і роботу над помилками.

Тобто не бігти вперед, а подивитися, що ми робимо не так, де є якісь системні помилки, що потрібно змінити для того, щоб ми далі могли розвиватися. Якщо цього не зробити, то назрівають показники серйозної внутрішньої кризи. У жовтні-листопаді буде видно, наскільки ми цей урок змогли подолати і пройти достойно.

Популярні новини зараз
Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова попередила, що росіяни зараз збираються накопичити зброю і влаштувати серйозний обстріл України, але і у нас є план.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, коли Україна отримає ATACMS.