Про це він розповів на своєму каналі.

«Ізраїль переможе та відстоїть себе, і західний світ втрутиться. Хоча хтось все одно це зараз запалив, хтось запалює ґніт війни. Світом керують не міністри, і навіть не канцлери, і в багатьох країнах навіть не президенти. Світом керують ті сили, в руках яких зосереджено величезні світові капітали», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, там, де світові капітали, завжди є світові інтереси, які можуть стосуватися економіки, надр, клімату, релігії. Як зазначив Дмитро Співак, все це вирує зараз у світі, і то там, то там спалахують конфлікти: то в Азербайджані та Карабаху, то в Ізраїлі, то між росією та Україною.

«Будь-яка війна на етнічному ґрунті, релігійному, навколо надр, ринків, економіки має свою причину фундаментальну, і причинно-наслідковий зв'язок, і результати», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни зраділи загибелі дітей в Ізраїлі: знайшли користь для себе.

Також Знай.ua повідомляв, що росія навчила ХАМАС знищувати танки Ізраїлю: більше нікому.