Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін розповів, що у Слідчому комітеті російської федерації, виявляється, вже повністю провели розслідування загибелі пригожина. І що з'ясувалося? Путін розповів, що йому по секрету голова Слідчого комітету повідомив, що в тілах цих вагнерівців були виявлені уламки гранат», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, одразу викликає запитання те, чому президент росії розкриває всьому світу таємниці слідства. Як зазначив Михайло Шейтельман, путін також заявив, що не проводили тест на наявність алкоголю та наркотиків у тілах загиблих, але в офісі вагнерівців знайшли кілька кілограмів кокаїну.

«Тобто за версією путіна, яку він висловив прямо, вагнерівці в літаку гралися гранатами, обнюхавшись кокаїном. Тобто вони зсередини підірвали літак гранатою. Виникає питання: а в аеропорту Шереметьєво у приватний літак можна проходити зі своїми гранатами та кілограмами наркотиків? На думку путіна, звичайно, можна», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Романенко показав, на чому українці мають сконцентруватися сьогодні: «Ми 32 роки провели у срачах».

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Волков розповів, як зберегти українську націю у часи війни: «Від розпорошення до розподілу».