Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Я почув у єдиному телемарафоні, що нібито створили Службу захисту дітей. Доповідала про цю Службу міністерка соціальної політики. На мою думку, якщо ви хочете захищати дітей, то перше, що треба захистити, це їхнє коріння», - зазначає Володимир Волков.

На його думку, російсько-українська війна почалася із двох великих причин, перша із яких полягає в тому, що загарбнику потрібне наше географічне розположення. За словами гостя програми, логістичні шляхи – це взагалі причина всіх воєн, це дороги, якими будуть йти товари з однієї частини світу в іншу. І у цьому плані, констатує він, географічне положення і логістичні шляхи України – це той ласий шматочок, який хоче захопити росія.

«Друге питання – його (ред. – агресора) дуже дратує самоорганізованість українців, і він намагається війною розпорошити націю. Як фахівець із бойових мистецтв кажу прийняти удар на себе. Тобто візьміть силу противника, візьміть вектор і перенаправте його туди, куди потрібно, від розпорошення, яке робить агресор, перейдіть до розподіленої нації. Українці по всьому світу, але ми українці. Розподілити націю треба, а ви йдете шляхом, який запропонував загарбник, ви її розпорошуєте. Шкіл не робите, дітей не підтримуєте, вони відриваються від коріння», - пояснює Володимир Волков.

Отож, констатує він, якщо вже сталося так, що через війну багато українських жінок разом із дітьми виїхали закордон, потрібно перейти від розпорошення до розподілу і дати їм відбути себе українцями. Як підкреслює гість програми, якщо поляк у будь-якому місті у світу залишається поляком, то й українець так може. Як мінімум, стверджує він, там, де компактно розмістилися наші діти, дуже вчасно і гарно було би зробити школу, де вчать українською мовою і вчать історію України.

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Піскун пояснив, що зіпсувало роботу прокуратури і Верховного суду.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи пов’язана затримка допомоги від США із корупцією в Україні.