Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як розповідає експерт, сьогодні дійсно йдеться про те, що США багато в чому незадоволені через те, що боротьба з корупцією в Україні відбувається дуже повільно. Тим не менш, міркує він, Зеленського потрібно було би призначити головою НАБУ і вже тоді з нього вимагати. За словами експерта, звісно, президент відповідає за все, що відбувається у країні, але сьогодні його ключове завдання – дістати зброю для ЗСУ.

«Але теж не потрібно скидувати це питання (ред. – корупції). Я вважаю, що нам потрібно зараз зробити висновки і змінити ситуацію. Мер Сум у вишиванці з булавою і хабарем 1,5 млн гривень - що це таке?», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На його думку, нам потрібно розраховувати не тільки на допомогу США, але і на власні сили, і не спускати купу грошей не за призначенням, як це відбувається сьогодні. Зокрема, констатує експерт, нам багато чого потрібно побудувати і почати виробляти, натомість ми займаємося бруківкою і будуємо велодоріжки.

«Але хочу сказати, що нам не можна розслаблятись. Я вважаю, що нам не потрібно сьогодні будувати бруківку, нам потрібно сьогодні будувати все для військових: військові кладовища, військові лікарні, різні споруди для військових. Передусім усе для військових, а потім усе решта», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ПФУ помилився, а українці не отримають пенсію: людям похилого віку розповіли, коли це можливо Українців масово позбавлятимуть водійських прав – нові обмеження торкнуться кожного третього Українка вкрала кафе у японського героя-волонтера Фумінорі Цучіко: він розчарований у всіх нас Ще і не почали відпочивати: школярам доведеться сісти за парти вже через місяць і навчатись по суботах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорнобаєв розповів, що серед його розіграшів є дзвінок сину пєскова, ФСБ з іранцями і просто дзвінки з воланням родичів російських військових.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи буде далі допомога від США.