Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Люди, які самостійно відремонтували житло, що було зруйноване або пошкоджене внаслідок російських обстрілів, зможуть розраховувати на виплати від держави. Раніше компенсація передбачалася тільки якщо квартиру чи будинок ще не встигли полагодити», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, раніше отримати гроші за зруйноване чи пошкоджене під час війни житло могли лише ті громадяни, які ще не встигли відремонтувати його самостійно. Як зазначив Едуард Гльоза, тепер подати заяву на компенсацію по програмі «єВідновлення» зможуть і ті, хто зробив ремонт власним коштом.

«Сподіваємося, що тут зволікань не буде, адже нова система має запрацювати вже з 1 січня 2024 року», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура пояснив, що має зробити держава, щоб заохотити українців повертатися додому.

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Едуард Гльоза розповів, як найближчим часом зміняться ціни на борошняні вироби в Україні: «Зростають уже кілька місяців».