Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми розуміємо, що є безпекові питання. Якщо ми кажемо про якийсь найближчий період, то так, є регіони, де зараз відносно безпечно. І ми повинні зробити все, щоб там економіка працювала», - повідомив Олександр Качура.

Як зазначив Олександр Качура, держава має сприяти розвитку економіки, зокрема не тиснути на підприємців, надавати громадянам соціальні гарантії, і цих факторів ще дуже багато. Як зазначив Олександр Качура, тільки якщо держава буде сприяти розвитку економіки, українці захочуть повертатися додому.

«Після завершення цього конфлікту, після нашої перемоги ми повинні зробити все для того, щоб наші українці повернулися», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, граничний призовний вік в Україні хочуть збільшити: журналіст Едуард Гльоза розповів деталі законопроекту.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, чи пов’язана затримка допомоги від США із корупцією в Україні.