Про це він розповів на каналі «Контекст».

«В Україні знову продовжили воєнний стан, і цього разу до 15 листопада. Це означає, що військовозобов’язані українці й резервісти віком від 18 до 60 років підлягають мобілізації. Однак зовсім скоро обмеження за віком можуть зняти», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, у Верховній Раді зареєстрували законопроекти, автори якого пропонують дозволити військову службу українцям, які старші за 60 років. Як зазначив Едуард Гльоза, депутати хочуть прибрати віковий поріг, якщо військовий має бажання продовжувати захищати Батьківщину.

«Призивати можна буде чоловіків, яким за 60, але за певних умов. Перше – це якщо військовий має високу професійну підготовку й досвід практичної роботи на посаді, друге – якщо військово-лікарська комісія визнала його придатним для несення служби, і третє – якщо сам військовий має бажання продовжувати служити», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, можна розгорнути виробництво: Романенко пояснив, без чого не виграти війну.

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній розповів, як фізично можна влаштувати вибори в Україні у часи війни.