Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За його словами, багато хто не знає, але у США все чітко прописано. Зокрема, розповідає експерт, якось його брат, який живе у США, казав, що в американців настільки все прораховано, що навіть під час інавгурації президента є людина, яка сидить у бункері і у разі якогось інциденту готова виконувати функції президента.

«Тобто у цих людей прописано все. Якщо хтось думає, що після приходу Трампа ситуація зміниться і Україні не будуть допомагати, то це не так. Тому що, по-перше, обов’язково будуть домовлятися, у Трампа є дійсно є така шиза, що ви повинні побудувати сцену, і я вважаю, що тут будуть можливості домовитися з ним, десь йому піти назустріч, а він піде назустріч Україні», - пояснює Георгій Біркадзе.

Що би там не було, констатує він, ми знаємо, що сьогодні нас підтримують демократи, а також і республіканці, що дуже важливо. З іншого боку, зазначає експерт, у цій ситуації його турбує той факт, що підтримка України серед американських громадян почала падати. А причина, пояснює він, полягає у пропаганді, у тому, що росія робить усе, аби почати смуту і знизити нашу підтримку, вже сьогодні її відсоток у США впав на 9%.

«Є дуже багато того, про що потрібно пояснити американському народу. Треба, щоб вони зрозуміли, що, щойно, не дай Боже, або заморозять конфлікт, або ми програємо цю війну, обов’язково почнеться інша війна – з Тайванем. Також будуть інші війни в інших країнах, і наш сусід може напасти, і про це каже наш президент, на країни Балтії. Тому нам потрібно бути готовими і зробити все зараз, щоби американська нація підтримувала нашу країну. Це можливо, я думаю, це передвиборча турбулентність», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що саміт у Ґранаді показав, що російська інформаційна кампанія щодо закінчення допомоги Україні повністю провалилася.

Також Знай.ua писав про те, що Гаврилечко розповів, як зробити ефективний бюджет на 2024 рік.