Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Насправді вимога вийти на кордони 1991-го року – це народна воля, а не просто бажання. Тому що це питання життя і смерті, люди розуміють, що путін нічого не заморожує і використовує окуповані території як плацдарм для ведення бойових дій», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, воля народу – це закінчити війну звільненням українських територій і виходом на кордони 1991-го року. Як зазначив Анатолій Якименко, воля – це не те, що хочуть українці, а те, що обов’язково треба зробити, те, чого треба досягти будь-якою ціною, щоб закінчити війну.

«Ніхто не хоче воювати, але це треба робити. Хочу й треба - це зовсім різні речі», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Волков розповів, як зберегти українську націю у часи війни: «Від розпорошення до розподілу».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів про російську національну ідею: «Всіх переможемо, всіх вб'ємо, всіх, кого треба, пограбуємо».