Про це він розповів на своєму каналі.

«У Білому домі задумали об'єднати допомогу для України та допомогу для Ізраїлю. З цією ініціативою виступили і демократи, і республіканці проукраїнські із нижньої палати Конгресу. Ізраїль є давнім стратегічним партнером США у регіоні, Сполучені Штати завжди допомагали Ізраїлю, там існують певні гарантії», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Ізраїль щорічно отримує приблизно 4 мільярди військової допомоги від США та є давнім позаблоковим партнером Америки. Як зазначив Борис Тизенгаузен, тому питання надання допомоги Ізраїлю зараз не викликало ні в кого питань.

«А якщо ці два пакети (український та ізраїльський – Ред.) будуть об'єднані в одне голосування, то таким хитрим ходом проукраїнські конгресмени та сенатори стимулюють республіканців менше сумніватися та голосувати одразу за обидва пакети», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про операцію, яку провів ХАМАС в Ізраїлі: «Там не лише ХАМАС займався підготовкою».

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Ванетик розповів, чого саме очікують США від Ізраїлю.