Про це він розповів на своєму каналі.

«ХАМАС ось цією своєю дуже зухвалою, багатошаровою операцією справді показав, що явно там не лише ХАМАС займався підготовкою. Військові експерти, проаналізувавши те, що відбувалося останніми днями, з'ясували, що операцію було розділено на частини», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, спочатку по території Ізраїлю випустили 3 тисячі ракет, і бойовики на дельтапланах перетнули кордон. Як зазначив Борис Тизенгаузен, коли по Ізраїлю випустили ракети, там дуже довго звучала повітряна тривога, всі спустилися в укриття, і більшість військових теж.

«Це пояснює те, чому деякі військові з військових баз навіть не встигли вискочити. Тому що вони були там в укриттях», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Захід перейде до китайського питання: Юрій Романенко пояснив, коли настане час.

Також Знай.ua повідомляв про Україну та саміт у Гранаді: експерт розповів, яку допомогу ми отримаємо від Заходу.