Про це він розповів на своєму каналі.

«Відбулася диверсія на газопроводі між Фінляндією та Естонією. І різко раптом упав тиск, сейсмологічна станція зареєструвала щось схоже там за звуками на вибух, і, звичайно, відбулася розгерметизація труби. Ну, загалом, так і визначили, що щось там із цим газопроводом трапилося», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, цей газопровід взагалі було проведено для того, щоб позбутися залежності від «Газпрому», купувати газ із Європи та перерозподіляти його між іншими країнами. Як зазначив Борис Тизенгаузен, у диверсії підозрюють саме росію, тому що в той момент, коли відбулася диверсія, там поблизу курсували російські судна.

«Я думаю, що сумнівів у тому, хто стоїть за цими підривами після курсування російських судів там і після вступу Фінляндії до НАТО, немає. Тобто путін просто вирішив атакувати інфраструктуру і Фінляндії, і Естонії та подивитися далі, як НАТО реагуватиме», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, чому на залякування росії не варто серйозно реагувати: «Серйозного ставлення бути не може».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів про російську національну ідею: «Всіх переможемо, всіх вб'ємо, всіх, кого треба, пограбуємо»