Про це вона розповіла на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ситуація в Ізраїлі українцям дуже сильно відгукнулася, і днями весь Київ був у прапорах Ізраїлю. Таку солідарність проявив Київ як столиця. Українцям не потрібно було пояснювати, що на кадрах. Ми чітко розуміли, там були такі ж спалені автівки, люди в заручниках, багато різних проявів насилля. Усе це не залишає байдужим», - повідомила Олександра Решмеділова.

За словами політологині, навіть відбувся певний ефект дежавю, адже українці побачили кадри, до яких би точно не хотілося повертатися. Як зазначила Олександра Решмеділова, зараз ми рідко бачимо якісь кадри з фронту, бо здебільшого це все засекречена інформація, і таких кадрів, як з Ізраїлю, на щастя, зараз майже вже немає.

«Не можна сказати, що війна десь далеко, і ми її не бачимо, але вона інша. А коли ми бачимо отакі напади, заручників, агресію, це все повертає нас у 2022 рік», - заявила Олександра Решмеділова.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Комунальники запроваджують новий спосіб оплати рахунків: для українців шанс заощадити "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Романенко пояснив беззаперечну підтримку Ізраїлю: «Іран грає з росією».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, чому «Хамас» напав на Ізраїль: «ООН не показав свій характер».