Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, Україна зможе отримати від США великий пакет допомоги, Конгрес за це все ж таки проголосує. Як він міркує, це може бути не відразу 100 мільярдів, а, наприклад, 60 мільярдів з бюджету і 40 мільярдів грантів за півтора роки.

«І я вважаю, що нам потрібно сьогодні донести до американських людей, що у нашій країні знижується корупція, і ми сьогодні змінюємо нашу країну. Я сподіваюсь, що уряд для цього буде робити все, Верховна Рада буде для цього буде робити все, Офіс Президента буде для цього буде робити все. І я впевнений, що ця допомога буде», - зазначає Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт згадує про всі ті чутки, які кажуть, що в Україні все погано, зброя продається і взагалі шалена корупція. До того ж, додає він, ми пам’ятаємо заяви офіційних представників США про те, що ніякого продажу зброї немає і не було, а корупція не така вже й глобальна, із нею боряться.

«Я вважаю, що корупція є, я з цим згоден, але з цим потрібно боротися, працювати. І боротьба з корупцією повинна бути постійною, а не локальною, щоб десь хтось вкрав – побігли туди. Ні, це повинно бути системно, тоді ми отримаємо гарну, позитивну динаміку», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що тепер Ізраїль не буде займати неоднозначну позицію щодо російсько-української війни, адже кремль доклав руку до напад «Хамас».

Також Знай.ua писав про те, що Рохов пояснив, до якої війни повинна бути готова Україна.