Про це він розповів на своєму каналі.

«Те, що на нас чекає битва за електрику, – це ні для кого не секрет. Я думаю, що багато хто помітив, що росіяни не запускають ракети по Україні вже пристойну кількість часу. Навіть якщо запускають, то лише кілька штук, раніше вони це робили регулярно», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, справа в тому, що росіяни накопичують ракети для того, щоб атакувати наші енергетичні та інфраструктурні об'єкти. Як зазначив Борис Тизенгаузен, глава української розвідки Буданов заспокоїв і сказав, що росіяни розуміють, що за всі ці обстріли від України буде відповідь.

«Кілька разів уже влучали безпілотники в російські підстанції, там десь вимикалося світло. Ну, тобто відповідь буде адекватною, з боку України ще й набагато більше дронів може полетіти по території росії», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, потрібно завдавати ударів: Романенко вказав на точки, де має бити Україна дронами.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Лісний розповів, як переломити ситуацію на полі бою: «Як показує практика Ізраїлю...».