Тарологиня Ольга Стогнушенко зробила розклад таро і повідомила, що війна в Ізраїлі ніяк не відобразиться на допомозі Україні, ці процеси ніяк не пов’язані.

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ситуація в Ізраїлі до кінця року. Як мені показували і знову я бачу підтвердження, що ситуація в Ізраїлі стабілізується. Так, вони зазнають втрат дійсно і людських, і матеріальних, і фізичних, і руйнування, і все інше. Але все ж таки ситуація в Ізраїлі взагалі і загалом стабілізується. І я би сказала, що вона вже сьогодні стабілізована, вони вже більше підраховують збитки. Як ця ситуація вплине на Україну? Ніяк. Карта закрита.

Чи вплине ситуація на Україну таким чином, як ми всі боїмося? Тут не про те, що ми очікуємо, а як ми більше боїмося. Відповідь – ні. Буде багато інформації щодо цієї теми, навколо цих процесів, навколо процесів саме впливу Ізраїлю на Україну. Але все ж таки ситуація з Ізраїлем не впливає на Україну у тому сенсі, у якому ми ставимо ці питання, тобто щодо військових процесів і бойових дій.

До кінця року ми будемо все ж таки спостерігати, очікувати, і нічого не буде відбуватися стосовно Ізраїлю та України. Я навпаки не бачу нашої зв’язки з цією країною на майбутнє, тому що країна у досить закритому стані від нас і ми закриті від них. Тобто наші історії чомусь не пересікаються, наші процеси один від одного не залежать.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Тому буде багато інформації, багато якихось очікувань… Це навіть не про очікування, це більше про розгойдування інформації, про залякування, про якісь ІПСО. До речі, ІПСО з обох боків будуть, тобто я не можу сказати, що тільки наші люди, не досить толерантно налаштовані до влади, будуть розгойдувати тему негативного впливу Ізраїлю на Україну. У процесовому контексті я не можу підтвердити, що ми якимось чином так сильно залежимо від Ізраїлю, щоб так багато про нього розмовляти.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya пояснила, що сьогодні відбувається не боротьба добра зі злом, а зачистка і трансформація, які необхідні для світлого майбутнього нашої планети.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи є ще зрадники та російські шпигуни в урядах Ізраїлю та країнах ЄС.