Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зараз відбувається глобальна битва між добром і злом? Якщо так, то що це за сили і чи природній це процес? Чи бачили ви таке в інших своїх утіленнях? Чи таке було вже на землі?

Якщо ми уявимо одну велику компанію, ми розуміємо, що є відділ менеджменту, а є відділ логістики, і кожен робить свою роботу. Є права рука, а є ліва рука. І коли ми щось робимо, кожна рука робить свою роботу: одна рука бере виделку, інша рука бере ніж. І ми кажемо, що ця рука, яка взяла ніж, небезпечна, а та, яка взяла виделку, добра. Але це не так. Ми розуміємо, що насправді вони роблять одну роботу.

Темні сили роблять зачистку. І все, що вони пропонують, вони пропонують для того, щоб виявити енергії, які не готові жити у новому світі, які тримаються за біль, які тримаються за страхи. І вони такими жорсткими методами хочуть виявити їх, вони як машина смерті, яку вони запустили зараз. І всі, хто не зможе сказати цій машині смерті «ні», мають піти, тому що немає виходу.

У нас інша робота. Ми бачимо, що вони роблять, і ми просто трансформуємо енергетичне поле. Тобто я бачу це, я трансформую енергетичне поле, я відразу вношу корективи і ці корективи розповсюджуються на всі зоряні семена, абсолютно на все, і я це поле трансформувала. Це роблю я, це роблять дуже багато тисяч інших зоряних семен, які тут зараз знаходяться.

Популярні новини зараз
Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

І я бачила у своїх видіннях майбутнього, що це буде прекрасний світ, це будуть білі будинки, вони будуть округлої форми, і там буде настільки багато любові, що коли навіть будуть вирощувати овочі і фрукти, їм будуть ставити високовібраційну музику, овочі і фрукти будуть насолоджуватися музикою і давати такі плоди. Ось таке буде відношення.

І для того, щоб ми туди прийшли, у це майбутнє, деякі пласти мають бути зачищені, і вони роблять цю зачистку, а ми робимо свою роботу. У них своя робота, ця машина спочатку прибере все забруднення, а потім вона знищить сама себе. Ось такий план цієї трансформації планети.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, що у жовтні окупанти і надалі будуть обстрілювати наші порти, але також вони мають якісь плани за Захід України.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, які події чекають путіна і його режим найближчими місяцями.