Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що буде відбуватися на росії найближчі 3 місяці? У голову тут карта Імператриця – тут карта інтриг. Тобто у голові – це те, що у розмові, у пропаганді, у тому, що пишеться у газетах чи по телебаченню говориться, тощо. Там почнуться такі різні течії, вони почнуть інтригувати одна з одною. Тобто, якщо зараз ми бачимо таку тотальну пропаганду, то тут почнуться різні моменти.

Карта емоцій, яка покрутилася, це карта Зірка, це карта здійснення мрій. І вона у перевернутому стані – це крах надій. Тобто, якщо до цього часу вони все одно чогось чекали, на щось надіялися, виправдовували все те, що відбувається, то у них буде в емоціях крах надій.

У подіях дуже цікава ситуація. Тут у нас карта Справедливість. Взагалі мені це дуже цікаво, тобто це карта, яка каже, що буде щось із владою. Пам’ятаєте, як з’явився путін? Єльцин просто сказав, що він втомився, він іде, і тут путін. От щось таке тут.

Результат – Колесо фортуни перевернуте, тобто у них піде низка невдач. Тобто навіть те, що повинно якось працювати і якось бути нормально, буде не нормально. От така ситуація.

Популярні новини зараз
Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, що у жовтні окупанти і надалі будуть обстрілювати наші порти, але також вони мають якісь плани за Захід України.

Також Знай.ua писав про те, що Шатилович розповів, що росіяни готуються повернутися до зони АТО.