Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи причетна росія до всіх цих конфліктів, адже саме росія історично є частиною тієї ситуації, яка склалася і довкола Ізраїлю, і на Близькому Сході?

З того, що я бачу зі своїх астрологічних даних, так, без неї там не обійшлося.

Чи буде якась кармічна відплата і росії?

У росії вже така карма, що я не знаю, скільки вона мусить платити. Але якщо цікаво, що буде у росії, то можу сказати двома словами.

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Коли Плутон, а це планета дуже великих трансформацій, торкається особистих планет, у людини починаються взагалі якісь дуже серйозні у житті зміни. І Плутон перейде скоро у знак Водолія. Водолій – це і є знак росії, і у росії почнуться дуже великі трансформації, почнуться дуже великі зміни.

Якщо говорити про країни Балтії. У них також є загроза з боку росії. Чи загрожують цим країнам на найближчий місяць, півтора які-небудь провокації, теракти?

Так, ці країни зараз також у небезпеці, тому що Плутон переходить у Водолія. А країни пострадянського простору відділилися від Радянського Союзу і всі мають біль-менш подібні показники. Наприклад, Сатурн України, який є управитель гороскопу натальної карти, стоїть у перших градусах Водолія. І країни Балтії мають Сатурн приблизно на тому ж місці, бо Сатурн – повільна планета. Відповідно, там теж будуть якісь трансформації.

Сатурн – це земля, Сатурн – це кордони, Сатурн – це твердиня. І от по цій твердині їде дуже потужний екскаватор, якщо образно казати. Відповідно, і країни Балтії, і Україна, тобто всі країни, які отримали незалежність майже в один і той же час, будуть мати якісь проблеми, але у кожного індивідуально. Наприклад, Україна має дуже складний гороскоп, балтійські країни – трохи легше.

Чи загрожує напад з боку росії балтійським країнам?

Такий шанс є, на жаль. Всі країни, які мають кордон із росією, всі мають дуже великий ризик того, що там будуть військові дії. Може, вони будуть більші, може, менші, може, не так довго, як в Україні, і не так страшно, але все одно ризик є, він існує.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи є ще зрадники та російські шпигуни в урядах Ізраїлю та країнах ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Стогнушенко розповіла, чи зменшиться допомога Україні через війну в Ізраїлі.