Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Можна змоделювати таку ситуацію, що після чергового ракетного обстрілу Сум чи Чернігова українські військові заходять в Курськ чи Брянськ і там зі стрілецької зброї розстрілюють якусь військову частину або поліцейську дільницю», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, під час війни знищення ворога на його території – це не тероризм, це один із методів боротьби. Як зазначив Анатолій Якименко, це абсолютно правильні дії, особливо якщо у нас немає ракет чи інших способів знищення ворога.

«Ми тоді повинні відповідати стрілецькою зброєю і вражати потенційних мобілізованих ще на етапі їхнього дозрівання в контрактники. Це правильна й адекватна реакція», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ми вже навіть змирилися: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, як змінилося ставлення до Криму після 24 лютого.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов повідомив про активізацію окупантів на Куп'янсько-Лиманському напрямку.