Про це він розповів на своєму каналі.

«Аннексія Криму та наступні кілька років у принципі дали певне відчуття проросійським кримчанам, що Крим уже ніколи не повернеться до України. Ми пам'ятаємо, що було таке відчуття, що має багато часу пройти, щоб раптом щось сталося», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, частина населення в Криму вже навіть змирилася, що півострів анексований, і були думки, що Україна навіть не повертатиме його назад. Як зазначив Борис Тизенгаузен, після 24 лютого 2022 року повістка щодо Криму змінилася, і багато хто усвідомив, що Україна таки збирається військовим шляхом повертати ці території.

«Проросійські кримчани почували себе чудово, поки путін не наважився напасти на всю Україну. Ну і потім пішли всі ці події, у нас було кілька хвиль, коли ми успішно били по військових об'єктах, аеродромах, базах, залізничних вузлах», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як писав Знай.ua, треба завдавати ударів: Романенко вказав на точки, де має бити Україна дронами.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому росія зараз набагато менше обстрілює Україну: «Нас чекає битва за…».