Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, зараз ми бачили, як путін тусувався у Пекіні, де зібралися представники світового зла, там він зустрічається з Орбаном, зустрічається з Вучичем. Спочатку, додає він, президента росії зустрів просто якийсь міністр, а далі картина була просто приголомшлива: відчинилися гігантські золоті двері і вийшов імператор Сі.

«Сідзіньпінія – хороша нова назва для Китаю через те, що це більше не Китай, а якась Сідзіньпінія. Треба було все це назвати «пиня в Сідзіньпінії», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Свита, розповідає він, виглядала так: йде Сі, веде за ручку путіна. Це, міркує експерт, як у дитячому садочку, коли говорили вишикуватися у пари, перша пара – хлопчик дівчинку за руку веде. І ось Сі, констатує він, вів путіна за руку, як дівчинку, а далі вся ця свита зі 100 представників різних країн.

«І скрізь стояли поруч, як подружжя. От було колективне фото, 40 чи скільки їх там приїхало, лідерів різних країн на цьому форумі у Пекіні. І Сі, любима дружина, решта дружин. Тобто Сі призначив путіна любимою дружиною, а це те, чого путін домагався. Сам він розраховує, що він правиця короля. Якщо ви дивилися серіал «Гра престолів», то там є така посада – правиця короля, рука короля. Але поки він, звичайно, радше кохана дружина», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чому кремль зацікавлений у президентських виборах в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Мамулашвілі розповів, який зараз градус напруги на фронті і де буде спекотно.