Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як зазначає експерт, і в росії у березні будуть вибори, тільки ми знаємо, що там жодної альтернативи немає, це чергова коронація, а кадиров взагалі каже, щоб одного кандидата висунути. І водночас, додає він, насправді кремль зацікавлений у президентських виборах в Україні.

«Все одно рано чи пізно війна закінчується, коли обидві сторони усвідомлюють, що вони не можуть докорінно змінити ситуацію на фронті. У нас ще шанси є, ми всі сподіваємося, що ми відвоюємо усі свої території, але в найкоротшій перспективі повністю вийти на межі 1991 року… До Чонгара – це буде дуже добрий результат, і це буде у будь-якому разі скоріш за все наступного року, зараз би до Токмака дійти, якщо ми говоримо про літньо-осінню кампанію», - розмірковує Максим Ялі.

Як він пояснює, йдеться про те, що росія розраховує на переговори та перемир'я (на що Зеленський не піде, адже це політична смерть), і для цього їм потрібен легітимний президент України, який пройшов вибори і рішення якого не заперечуватимуть після закінчення його каденції.

«Я думаю, що путіну пофіг, якщо чесно, вони хочуть нас усіх убити і все, це факт. Відповідно, виборчий процес в Україні… Частково, можливо, можна з тобою погодитись, але лише частково. І взагалі, призабули просто, у нас же парламентсько-президентська форма правління. Більшою мірою, якщо вже проводити вибори, тоді потрібно проводити вибори і до парламенту», - стверджує Роман Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак пояснив, чому питання з Польщею та українським зерном слід закрити до вступу до ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Подольська попередила про небезпеку для країн Балтії з боку рф.