Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексією Буряченком.

«Що мене дуже зачепило, це те, що він сказав, що зло має бути покаране, що невідворотність покарання має бути абсолютною. Прочитавши це, я зрозумів одну річ: ніяких перемовин із державою-агресором, російською федерацією, терористом, спонсором тероризму, не буде, і це рішення вже остаточне. І що фактично ми входимо у політичні перегони США під повною ізоляцією російської федерації», - стверджує Олексій Буряченко.

На думку гостя програми, тут треба дивитися поза американським виборчим процесом, бо спіч Байдена – це був не спіч кандидата від демократичної партії або того, хто хоче йти на другий термін. Як він пояснює, це був об’єднувальний спіч, який мав дійти до кожного американця, який пояснював, чому США вкладають власні кошти і в захист України, і зараз у захист Ізраїлю буде, і навіщо цей пакет був узагалі потрібен.

За словами експерта, найголовніше ж те, що Байден заявив про свою підтримку народу Палестини, але він повністю засуджує «Хамас» як терористичну організацію, і «Хамас» має бути знищено. І фактично, додає гість програми, він прирівняв терористичний кремлівський режим до того самого «Хамасу».

«Фактично що ми бачимо? Як збереження України, так і збереження демократичного Ізраїлю – це сьогодні головні завдання для світової демократії. І він показує, що США, звичайно, можуть піти у внутрішню ізоляцію, як це зараз пропонують трампісти робити, але на місце США сьогодні немає нікого, хто міг би зберегти цю світову демократію. Фактично спіч Байдена був не лише про гроші, він сьогодні дає сенси», - підсумовує Ігор Чаленко.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чому кремль зацікавлений у президентських виборах в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Мамулашвілі розповів, який зараз градус напруги на фронті і де буде спекотно.