Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, і Бойко, і Льовочкін, і Столар, і Рабінович повинні бути за ґратами, а не виступати зі своїми заявами у Верховній Раді. З іншими, стверджує він, ми розбиремося потім, тому що там є люди, які купили собі місця, але ті депутати, які працювали з росіянами, повинні опинитися за ґратами.

«Щоб ви зрозуміли, будь-який закон, як би він не був пропрацьований, якщо до нього є якісь питання, завжди допрацьовується або передається на розгляд Венеціанської комісії. Такий шлях, який ми обрали, узгоджений із Європою. Цим шляхом будемо йти десь рік, щоби доточити цей закон, СБУ обов’язково повинна буде вивести цих усіх людей на чисту воду. Тобто потрібно ще багато-багато роботи», - пояснює Георгій Біркадзе.

І це довгий шлях, стверджує він, потрібен, аби потім не було ніяких розмов і щоб ніхто не сказав, що все це не провели через РНБО, тому заборона УПЦ МП не законна. На думку експерта, це дійсно правильний шлях, який підтримали наші європейські союзники, хай навіть у самому Євросоюзу РПЦ не заборонена.

«Хочу нагадати, що з ЄС немає прямого конфлікту і війни, тому не заборонено. І я не бачу, щоб сьогодні поки російська федерація кидала туди свої ракети. Але я вважаю, що московський патріархат – це лігво ФСБ, і це дійсно дуже велика мережа, де працюють ФСБшники у рясах», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що путін хоче бути правицею Сі Цзіньпіна, тобто його правою рукою, але поки що виходить бути тільки любимою дружиною.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе оцінив візит спецпредставниці США Пенні Пріцкер до Києва.