Про це він розповів на своєму каналі.

«Цікаве інтерв'ю дав один із друзів путіна екс-канцлер Німеччини Герхард Шредер, який вже дуже давно сидить на зарплаті у путіна, постійно захищає путіна та російські енергетичні проекти. І цілком «випадково» після завершення своєї каденції він опинився у наглядовій раді «Роснафти»», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, цей Шредер дав інтерв'ю одному з німецьких видань, де заявив, що в перші тижні після початку повномасштабної війни Україна просила його стати посередником у переговорах із путіним, і він навіть розповів про певний план із кількох пунктів.

«За його версією, у цих пунктах була відмова України від вступу до НАТО, автономія для Донбасу, ми мали відмовитися від Криму і якось його там визнати, там були гарантії від ООН та Німеччини для України, і російська мова мала стати другою державною на всіх рівнях. Чому він бреше? Тому що подібний документ ніхто б у принципі не підписав», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про Пенні Пріцкер та інтерес США у відновленні України.

Також Знай.ua повідомляв про спіч Байдена та американську політику: експерт розповів, про що сказав президент США.