Про це він розповів на каналі «Контекст».

«У Верховній Раді України зареєстровано законопроект, яким хочуть запровадити в Україні нове свято – День подяки Богові. Як наголошують у пояснювальній записці, День подяки Богові пропонують святкувати на міжконфесійному рівні, щоб увесь український народ міг звернутися до Бога з подякою за його милість, яка була явлена до українського народу в різні історичні часи», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, відповідний законопроект передбачає внесення змін до Кодексу законів про працю. Тобто, як зазначив Едуард Гльоза, якщо народні депутати підтримають законопроект, то в Україні стане офіційно на одне свято більше.

«Але офіційним вихідним воно не буде, тобто у день вдячності ми будемо з вдячністю працювати. Саме 22 вересня пропонують відзначати це свято», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, коли в Україні остаточно перестане працювати УПЦ МП: «ФСБшники у рясах».

Також Знай.ua повідомляв, що Микола Томенко наголосив про важливе правило: «Заборона політичної реклами під час війни».