Про це він розповів у своєму блозі.

«Амір Вейтман – голова лібертаріанців усередині «Лікуд», він навіть не є членом парламенту, наскільки я розумію. Якщо ви запитаєте, а яку ж політичну вагу має ця людина, то ні, вона не має великої політичної ваги, вся подія висвітлена лише тому, що це відбувалося у прямому ефірі «Russia Today», як можна смішно взяти і ось так прямо зганьбити російську пропаганду», - пояснює Михайло Шейтельман.

Як він розповідає, в ефірі Амір Вейтман заявив, що «Russia Today» - це місце брехні, що самі росіяни нацисти, що вони відповідатимуть за все, що робить «Хамас». За словами Вейтмана, продовжує експерт, спочатку Ізраїль розбереться з територистами «Хамас», а потім наваляє росії, адже вона підтримує цих самих терористів і палестинців, підтримує геноцид євреїв, тому Ізраїль зробить так, щоб Україна перемогла.

«Приємно спостерігати, як хулігана побили на його же полі. Тобто за російські ж гроші з російського бюджету росіянам наваляли на їхньому ж каналі, де вони цю гидоту розповсюджують на весь світ з каналу «Russia Today» англійською мовою. По-перше, хочеться подякувати Аміру Вейтманові за те, що він підтримав Україну і розуміє, що це одна й та сама війна, одні й ті самі вороги», - наголошує Михайло Шейтельман.

До того ж, зазначає політтехнолог, Амір Вейтман не просто пообіцяв розправу росії, а й заявив, що Ізраїль зробить так, щоб Україна перемогла. І це, додає він, ми вперше чуємо такі слова від ізраїльського політика, ще й від такого яскравого, голови якогось підрозділу у правлячій партії. Тому, підсумовує експерт, українці та ізраїльтяни – це, звичайно, різні народи, але ідеї у них одні.

Популярні новини зараз
По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, як розгортатимуться події на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Вербицький розповів, як українському біженцю отримати ПТП у Німеччині.