Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Найближчого місяця в Донецьку буде ось таке зависання, але далі піде дуже великий вкид енергії. Я думаю, що йдеться про те, що буквально, можливо, через місяць, саме до листопада на Донецький напрямок щодо звільнення саме Донецька буде поставлено якісь потужні сили.

Дивитимемося, як це реалізовуватиметься. Або це будуть сили людські, або це будуть сили, наприклад, у вигляді техніки, у вигляді літаків, у вигляді якогось дистанційного впливу на цей простір.

Загалом, якщо взяти не місто, а всю Донецьку область, то можна сказати, що туди буде великий теж вкид енергії. Зважаючи на все, що розповідає розклад, я думаю, що зараз найближчими тижнями нам поставлять дуже багато зброї.

До речі, це може ще говорити про те, що мобілізація зараз йде по областях активно, і що багато мобілізованих буде направлено на Сумський і Донецький напрямки. Тобто на Донецький направлятимуть людей, до речі, туди поїде багато жінок, жінок-лікарів, можливо, жінок-військових, можливо, вже спеціально чомусь десь навчених, підготовлені якісь кадри.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Тобто це все загалом поїде на Донецький напрямок, на область, Авдіївка, Бахмут також їх розподілятимуть по різних напрямках. Очікується підтягування великих резервів туди.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова повідомила, що росіяни планують штурми, але це спричинить лише великі смерті з їхнього боку.

Також Знай.ua писав про те, що Подольська попередила про небезпеку для країн Балтії з боку рф.