Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Україна отримала нову зброю, у нас тепер є ATACMS, нам дали танки Німеччина нарешті. Як зараз будуть розгортатися події? Ми зможемо послабити ворога до кінця року так, щоби максимально вигнати його з нашої землі?

Я бачу, що наші військові генерали будуть навчатись, або хтось на платній основі буде ніби брати участь у підготовці військових, або навіть військові за бажанням можуть в інших країнах. Це наперед я кажу, так буде.

Цю зброю використають дуже ефективно. Я бачу, куди ми будемо цілитись, думаю, не буду про це говорити, не доречно. Дуже воно нам допоможе.

Із 20-х чисел будуть якісь задумки посилюватись, знову будемо чути повітряні тривоги. Запоріжжя, Запорізька область, Миколаїв, Миколаївська область, Херсон, Херсонщина. Бахмут, десь біля будуть збиратися, я бачу, що прямо накопичується більше, як мурашник, щось туди дотягують. Донецьк, знову Луганщина, щось мені там так не приємно, фосфор, дуже багато хімії туди стягують.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Вони ще мають намір якось проштурмити якусь територію, щоб ближче підібратися. Хочуть прийти в місто на «А» і звідти пробувати проштурмити. Дуже багато з цього боку загине, де Донецьк, Донеччина, їхніх трупів буде дуже багато. Авдіївка, напевно. Крим, також там усе буде прямо… Кораблі у новинах знову. З кораблями будуть новини пов’язані.

І Україні зараз потрібно ще взяти авіацію для того, щоб захищати електростанції. Трошки буде холодніше, але Україна витримає.

Як повідомляв Знай.ua, Подольська розповіла, що скоро Плутон перейде у Водолія, а це означає великі зміни для росії.

Також Знай.ua писав про те, що Стогнушенко розповіла, чи зменшиться допомога Україні через війну в Ізраїлі.