Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Для водіїв трохи змінили правила дорожнього руху, це зробили для того, щоб наблизити українські правила дорожнього руху до європейських норм. Про новації повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, зміни сам Кабмін вніс 20 жовтня», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, зміни насамперед стосуються увімкнення фар на дорогах. Як зазначила Ельвіра Кириленко, якщо раніше вмикати фари потрібно було обов'язково поза населеними пунктами в осінньо-зимовий період, то тепер ця норма діятиме цілий рік.

«Тобто тепер і в травні, і в липні, і в серпні потрібно включати ближнє світло, незважаючи на погодні умови. Така норма діє і в Європі», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Микола Томенко наголосив на важливому правилі: «Заборона політичної реклами під час війни».

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Едуард Гльоза розповів, що в Україні хочуть запровадити нове свято: «Але офіційним вихідним воно не буде».