Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексією Буряченком.

«Як на мене, ця Кримська платформа буде відрізнятися від трьох попередніх, які вже відбувалися, тим, що гаряче у Севастополі, в окупованому Криму, якась там бавовна постійно відбувається. І от на фоні того, що ми почали активні дії по відновленню територіальної цілісності, зокрема і тимчасово окупованого Криму, проведення такого політичного заходу має все ж дати надію внутрішньому супротив для того, щоб він також включався у процес деокупації», - міркує Олексій Буряченко.

Як зазначає гість програми, дійсно сьогодні вже важко не помітити успіхи роботи ЗСУ, СБУ і ГУР на території Криму. Тим не менш, припускає він, про такі передумови буде актуально говорити не зараз, а вже на той момент, коли ЗСУ будуть підсуватися до Чонгару, коли ми будемо бачити масовий відтік росіян з півострова.

«Глобально про Кримську платформу, якщо говорити, мені здається, до повномасштабного вторгнення це був один наратив і вона виконувала одні функції, тому що ми говорили виключно про політичне повернення півострова під український прапор. Сьогодні ми розуміємо, що скоріш за все ми будемо повертати його військовим шляхом чи якимось гібридним», - пояснює Артем Бронжуков.

Водночас він нагадує, що всі ці 9 років окупації росія просуває такий наратив, що от Донбас – це ваші території, але давайте говорити, яка там державна форма управління має бути, а Крим – ні, до побачення. До того ж, додає експерт, справді є певні євробюрократи, якісь американські чиновники, які стали жертвою російської пропаганди і дійсно вважають, що Крим треба виносити за лапки. Тому, переконаний він, головне завдання України – формулювати думку і той наратив, що це невід’ємна, невіддільна частина нашої держави.

Популярні новини зараз
Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що путін хоче бути правицею Сі Цзіньпіна, тобто його правою рукою, але поки що виходить бути тільки любимою дружиною.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе оцінив візит спецпредставниці США Пенні Пріцкер до Києва.