Згідно з результатами опитування, у якому взяли участь 805 респондентів віком від 18 років, які на момент його проведення проживали і були зареєстровані в м. Київ, 55% переконані, що воєнна кампанія буде йти ще довго і війна триватиме більше року. Водночас, на думку 25% опитаних, перемога буде дещо швидше – від пів року до року, а 4% і зовсім вважають, що все закінчиться найближчими місяцями.

За словами директора КМІС Антона Грушецького, хоч кияни і вірять у перемогу України, але переважно вважають, що це буде тривала воєнна кампанія, і це усвідомлення – важливий елемент підтримки та збереження оптимізму надалі.

У КМІС зазначили, що опитування проходило методом телефонних інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Похибка такої вибірки у звичайних обставинах не більше 3,5% для показників, близьких до 50%, 3,1% для показників, близьких до 25%, 2,1% - для показників, близьких до 10%, 1,6% - для показників, близьких до 5%.

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як ізраїльський політик засудив дії росії та розкритикував російську пропаганду в ефірі «Russia Today».

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ус розповів, які проблеми потрібно вирішити Україні, аби вступити у ЄС.