Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Є питання щодо Бахмута. Чи може ворог до кінця року піти з цієї території?

Я думаю, що він піде раніше, бо є план у України. Тобто, але ми не говоритимемо про це. Там досить тупикова ситуація у них. Тут мета українських Збройних сил зробити все, щоб не просто вони пішли, а пішли набагато далі.

Тобто їм сказали стояти, незважаючи на втрати, а сенсу стояти нема?

Так. І те, що я робила розклад, що фігура путіна приперлася в ростов, там теж стояло питання про те, щоб стояти за будь-яку ціну, не здаватися в полон. Як я розумію, у них уже десь у якихось військах наростає невдоволення. Не давати здаватися в полон, щоб стояли за будь-яку ціну, і загороджувальні загони, щоб повністю трималися.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Бахмут та Авдіївка – це ключ до Донецька?

І Бахмут, і Авдіївка є ключем до взяття Донецька, але Авдіївка – це ключ до взяття Донецька. Ми відіб'ємо все, а вони тупо йдуть на забій. Ще я так гадаю, вони йдуть під впливом чогось, як уже було під Бахмутом, йдуть як зомбі, заборонені препарати. І це дає успіх на взяття Донецька.

Маріуполь має взагалі перспективу до кінця цього року вже зрозуміти, відчути наближення ЗСУ?

Так, тут над цим працюють. Тут карта справедливості, встановлення закону. І жезли, а жезли – це швидкі карти, а ми питаємо до кінця року. Є можливість повернути його раніше, над цим наші хлопці посилено працюють.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, як розгортатимуться події на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Шатилович розповів, що відбуватиметься на Авдіївському напрямку.