Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що п’ятий президент не займався взагалі Кримом, він займався своїми справами, підторговував, я пам’ятаю, які активи він мав також у Криму. На жаль, люди у Криму почали вважати, що про них забули, що ніхто не займається цими людьми. І якщо спочатку було 5% підтримки рф, то воно зросло за 3-4 роки десь до 30% тільки тому, що про них почали забувати», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тепер же, констатує він, ми розуміємо, що обов’язково потрібно повертати Крим, і ми його точно повернемо. А зараз, зазначає експерт, потрібно розробити план дій, що буде відбуватися потім, щоб не було так, ми повернули Крим і не знаємо, що з ним робити. Саме тому, додає він, зараз у Празі і відбувається Кримська платформа.

На думку експерта, у майбутньому після деокупації Крим буде дуже крутим місцем, він стане частиною європейського транспортного коридору і підключиться до електричної мережі Європейського Союзу, як і вся Україна.

«Також буде трест, яким буду керувати я, і цей трест буде займатися дуже серйозною справою: я буду розбирати Кримський міст», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко розповів, як Європа сьогодні убезпечує себе від впливу «руского міра».

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому УПЦ МП заборонили тільки зараз.