Про це він розповів на своєму каналі.

«В українському тилу продовжують вірити у перемогу. Проведено чергове опитування Міжнародного республіканського інституту, і з'ясувалося, що 94% жителів України вірять у перемогу України над російськими агресорами. Рік тому у це вірили 97%», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, для народу, який незабаром вступить у третій рік війни, це неймовірні показники, це високий рівень оптимізму. Як зазначив Михайло Шейтельман, при цьому 68% опитаних українців вірить, що територіальну цілісність України буде повністю відновлено, ми зможемо повернути Донбас і Крим.

«68% вірить, що вдасться повернути все у межах 1991 року, 10% вірить, що вдасться повернутися до кордонів 24 лютого, 5% вірить, що вдасться повернути Донбас, а Крим не вдасться, і 5% думає навпаки: що вдасться повернути Крим , але не вдасться Донбас», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів про ситуацію на фронті: «Російські війська не мають значних успіхів».

Також Знай.ua повідомляв, що медіум розповіла, які можливості сьогодні у росії та що планують США: «Зупинити до 2025 року конфлікт».