Про це він розповів на своєму каналі.

«На Бердянському напрямку, де раніше наші сили координували зусилля по веденню наступальних дій, зараз помітно, що російські війська намагаються йти в наступи локальні, відвоювати певні позиції, які утримуються нашими підрозділами, але не мають значних успіхів», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, українські військові попри спроби наступу російської армії утримують позицію і відбивають ворожі атаки. Як зазначив Олександр Мусієнко, на Мелітопольському напрямку українські війська продовжують ведення контрнаступальних дій в районі Роботиного, Навопрокопівки й Вербового.

«Є просування наших підрозділів і є потенціал розвинути успіх, але варто розуміти, що ворог координує свої дії в обороні, вони утримують певні підрозділи, здійснюють додаткове замінування й роблять усе, щоб блокувати наше просування», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олена Бюн розповіла, чи підуть росіяни з Бахмута: «Є план у України».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе про причини підтримки росії на півострові: «Люди у Криму почали вважати, що про них забули».