Про це він розповів на своєму каналі.

«Великій в економічному плані країні Сполученим Штатам Америки досить складно тягнути на собі два серйозні військові конфлікти: війну в Україні та бойові зіткнення в Ізраїлі. І боєприпаси у нас, виявляється, одні на всіх», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, наразі досить складно буде справедливо розподілити між Україною та Ізраїлем американські боєприпаси. Як зазначив Олександр Кочетков, це складно насамперед тому, що основна база із боєприпасами США знаходиться саме на території Ізраїлю.

«Раніше з цієї бази брали та перекидали в Україну, тобто вже процес розподілу буде не дуже справедливим. Але до нас поступово підтягнеться авіація, F-16 поступово наближається до кордонів України, до нашого неба з нашими льотчиками», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, що ускладнює діалог між США та Китаєм: «Відбуваються такі конфліктні ситуації».

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Устенко пояснив, чому Китаю не вигідне зміцнення юаня: «У них є гальмування темпів економічного зростання».