Про це він розповів в інтерв’ю Валерію Савчуку на каналі «Різні люди».

«Що нас об’єднує? Наприклад, якщо взяти Коран, перша частина Корану взята із Тори, друга частина – це Біблія, і третя частина – це і є сам Коран. І коли читаєш, можеш знайти дуже багато історій про Мойсея, про Ісуса, дуже багато історій, які були під час Авраама. І це от перша половина Корану. Друга половина Корану – це більше про те, що відбувалося під час пророка Мухаммеда», - повідомив шейх Мурат Сулейманов.

За словами шейха Мурата Сулейманова, якщо звертатися до Корану, то і Мойсей, і Ісус – це пророки. І Ісус для мусульман – це пророк, якого мусульмани дуже полюбляють. Як зазначив Мурат Сулейманов, і якщо хтось говорить про Ісуса, що він не пророк, то він просто не буде вважатися мусульманином.

«І сам всевишній у Корані каже, що всі вони є мусульманами. Хто такий мусульманин? Це людина, яка поклоняється тільки одному всевишньому, тобто він каже, що вірить в єдиного Бога, він йому поклоняється й робить те, що він йому наказав. Тобто у всіх пророків, які були до пророка Мухаммеда, була однакова місія: вони призивали до Всевишнього й призивали практикувати цю релігійну практику, яку дає нам Всевишній», - заявив шейх Мурат Сулейманов.

Популярні новини зараз
Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, шейх Мурат розповів, скільки мусульман захищають Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Георгій Біркадзе пояснив, про що свідчать антисемітські виступи в Дагестані: «Сьогодні в росії є проблема».