Про це він розповів в інтерв’ю Валерію Савчуку на каналі «Різні люди».

«Точно ми не можемо сказати, але це десятки тисяч. Дуже багато до нас звертаються, коли мусульмани гинуть на фронті, і наші імами, які зараз знаходяться в Харкові, або в Дніпрі, або в Запоріжжі більше з цим стикаються. Чому? Тому що до них фронт ближче», - повідомив шейх Мурат Сулейманов.

За словами шейха Мурата Сулейманова, на фронті зараз за Україну воює дуже багато мусульман різних національностей: це й азербайджанці, це й кримські татари, це і чеченці, і дагестанці, таджики, і навіть з Палестини є парамедики.

«Багато про це намагаються не казати, тому що у когось є родичі, наприклад, у Криму або на інших окупованих територіях. Чому? Тому що південь і ось ця південно-східна частина, там найбільше проживало мусульман. Це от Донбас, Маріуполь, Новоолексіївка, там найбільше проживало мусульман», - заявив шейх Мурат Сулейманов

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, що зараз відбувається на фронті: «Наші сили впевнено тримають оборону».

Також Знай.ua повідомляв, що такі виступи будуть продовжуватися: політичний експерт Георгій Біркадзе заявив, що майбутнього в російській федерації не буде.