Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо подивитися стратегічно на те, що зараз відбувається, то північний схід, тобто Куп’янський напрямок – це один із флангів, звідки ворог намагався вести свої наступальні дії й продовжує вести. Мета, яка ставиться, - це вести наступальні дії з північної точки, це Куп’янськ, і ще один фланг – це Авдіївка», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, на сьогоднішній день у ворога успіхів у досягненні поставлених на фронті цілей немає. Як зазначив Олександр Мусієнко, росії на вдалося прорвати лінію оборони чи просунутися безпосередньо на Куп’янськ.

«Наші сили впевнено тримають оборону. І попри те, що тиск ворога системно час від часу зберігається то більше, то менше десь з червня, зараз бої дещо втихли», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, скільки українців вірить у перемогу у війні: «Було проведено чергове опитування».

Також Знай.ua повідомляв про листопад і Скорпіона: астрологиня назвала найгарячіші дати на фронті.