Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Сьогодні товарообіг між Туреччиною та Україною – 7,3 мільярдів доларів. І сьогодні, хочу сказати, у нас стосунки нормальні, тому що ми працюємо з Туреччиною і у сфері безпеки, й економіки, і ми знаємо, що вони допомагають нам з «Байрактарами»», - повідомив Георгій Біркадзе.

За словами політичного експерта, водночас Туреччина співпрацює і з російською федерацією, навіть якщо ця співпраця і не повністю прозора й відкрита. Як зазначив Георгій Біркадзе, тим не менше Україна не повинна різко розривати зв’язки з Туреччиною й перекривати всі канали співпраці.

«Просто потрібно жити далі, приймати це так, як воно є, і далі працювати. Нам треба захищати наші інтереси нашої країни, поважати нашу країну й насамперед думати про нашу країну», - заявив Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, чому конфлікт в Ізраїлі ускладнює ситуацію для України: «Боєприпаси одні на всіх».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Георгій Біркадзе пояснив, про що свідчать антисемітські виступи в Дагестані: «Сьогодні в росії є проблема».