Про це він розповів на своєму каналі.

«Це дії, які були прогнозовані, саме тому ворогові не вдається зараз досягти якихось результатів значних. Ми бачимо, що ці дії на різних напрямках іноді тривають місяцями, якщо ми візьмемо, наприклад, Куп’янсько-Лиманський напрямок», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, масштабні бойові дії під Авдіївкою тривають уже майже місяць, і росіянам майже нічого досягти не вдалося, наші сили утримують позиції. Як зазначив Олександр Мусієнко, на Вугледарському чи Бердянському напрямку російська армія теж намагається перехопити ініціативу, але поки безуспішно.

«Чому це все відбувається? Це просто намагання перехопити ініціативу, просто продемонструвати, що нібито зараз російські війська йдуть у наступ, українська армія переходить в оборону, контрнаступ остаточно зірваний», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів про плани російської армії: «Активізація бойових дій прогнозувалася».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, яку важливу ціль вдалося вразити ЗСУ у Криму: «Росіяни вклали пристойні гроші».