Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Це маячня. На що от євреї можуть дійсно претендувати, так це є в російській федерацій така автономна область – Єврейська. Я вважаю, що ця земля належить євреям. От куди вони можуть переїжджати, так це в Єврейську автономну область у росії, а потім відділитися від них», - зазначає Георгій Біркадзе.

За словами експерта, такий розвиток подій він би, безумовно, тільки підтримував. А загалом же, додає він, не варто слухати те, що розповідає російська пропаганда, не варто дивитися ці зливні бачки, і все буде гаразд.

«Слухайте, вони поширюють і те, що Україну захопили вже поляки, чехи, словаки, угорці, уже всі нас захопили, це просто маячня. Але я кажу дуже відверто, що Єврейський автономний округ, я вважаю, ця частина євреям належить, я їх підтримую», - розповідає Георгій Біркадзе.

Як принагідно згадує співведучий, ще до створення Ізраїлю в СРСР були проєкти щодо пошуку території для євреїв, зокрема, розглядався і Крим. На думку експерта, якщо євреї не висувають якісь свої неймовірні вимоги, як це кажуть, пусти козла в город, то хай живуть мирно поряд із іншими народами і працюють на спільне благо, а не як росіяни.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Малеєв розповів, як зупинити скандальні статті про Україну у The New York Times.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому у владі є корупція і чого прагне Зеленський.