Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як розповідає експерт, нещодавно його запитали, що не допрацьовано ще у сфері боротьби з корупцією, що ще потрібно зробити. На його думку, необхідно навести лад у судовій системі і провести реформу, це перша і найголовніша наша проблема, тому що судова система сьогодні не працює.

«Тому я не буду здивований, якщо Конституційний Суд скаже на чорне, що це біле. Тому що ми знаємо, які керівники були у цьому суді, ми знаємо ці корупційні скандали і гучні скандали, які ми побачили із паном Князевим. Тому я здивований не буду, це не буде таке: «О, я такого не очікував», - міркує Георгій Біркадзе.

Тим не менш, переконаний він, нам потрібно серйозно допрацювати судову реформу, а зараз ми можемо отримати те, що отримаємо. На думку експерта, у нормальній країні цей закон мають підтримувати, тому що це нормально, нам немає чого ховати.

«Я та людина, яка готова перед тим, як піти на посаду у Верховну Раду, пройти поліграф, готовий, що мені поставлять будь-яке питання щодо корупції, поки я працював. І коли я піду зі служби, я також готовий пройти поліграф і знати, що я ніколи ні у кого нічого не брав. От і все», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Катамадзе пояснив, чи міг Саакашвілі зберегти свою владу у Грузії.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, у чому користь закону про фінмоніторинг PEP.