Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, до закону про фінмоніторинг PEP треба було би додати ще обов’язкові перевірки на поліграфі, щоб усі її проходили перед тим, як починати роботу, і після цього, це було би правильно. На таку пропозицію, додає він, можуть сказати, що у такому разі ніхто не буде іти працювати у таку державі, але це і на краще.

«Так і слава Богу. Якщо люди вважають, що ти йдеш працювати на державу, щоб заробити гроші, то вам там нічого робити. Ви ідете працювати на державу, тому що вважаєте, що якийсь час повинні віддавати себе на 100% своїй країні і державі. Якщо ви вирішили, що йдете до держави, щоб заробити гроші, то вас потрібно саджати за ґрати, а не вносити в PEP», - пояснює Георгій Біркадзе.

Як зазначає співведучий, зараз починають говорити, що закон про фінмоніторинг PEP ввели спеціально, аби військові тепер не йшли на категорію А. На думку експерта, якщо це такий військовий, як той із Одещини, який накупив собі на 47 мільйонів гривень активів, то і це на краще. Він підкреслює, що військові – не обов’язково святі люди в рясі, насправді корупціонери є всюди.

«Якщо ти йдеш до Верховної Ради, щоб там заробити грошей, не треба йти. Я іду туди з єдиною метою, я хочу, щоб був університет імені Георгія Біркадзе, який я зможу за законом провести, за свої гроші побудувати, і щоб його використовувати», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, які російські території собі могли би забрати євреї.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко підсумував контрнаступ ЗСУ.